Oletko levoton?

Elämme maailmassa, joka on tulvillaan informaatiota. Me haluamme seurata lähes kaikkea. Ja vaikkemme haluakaan, meille työnnetään erityisesti mainoksia silmiemme eteen ja myös korviimme. Tarkoitus on, että ostaisimme kaikenlaista mahdollisimman paljon ja usein. Se aiheuttaa rauhattomuutta. Rauhaa ei saa tavarapaljoudesta, eikä rikkaudesta.

Mainonta ja markkinointi pyrkii vakuuttamaan meidät, että kun ostamme sitä ja tätä, me tulemme onnellisiksi. Hetkellisen tyydytyksen voimme saada saadessamme jotain haluamaamme. Pitkäkestoista sisäistä rauhaa ei siitä saa.

Mitä sisäinen rauha sitten on?

Se on tyytymistä omaan elämäntilanteeseen, luottamusta tulevaisuuteen ja siihen, että tapahtui mitä tahansa kaikki on Kaikkivaltiaan, rakastavan Jumalan hallinnassa. Jumalan Poika, Jeesus Kristus, on sanonut:

»Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon.”
Joh. 14:27 Rk 92
https://bible.com/bible/330/jhn.14.27.FB92

Jeesuksen antama rauha on siis aivan muuta, kuin mainonta, markkinointi, tai liian runsas tarjolla olevan informaation ja viihteen seuraaminen. Hän antaa rauhan hiljaisuudessa ja yksinäisyydessä. Hän ei houkuttele juoksemaan tarjousten perässä. Hän on myös luvannut pitää meistä huolen niin, että meillä täällä ajassa on kaikki se mitä täällä tarvitsemme. Ja Herra on uskollinen ja luotettava.

Hän on Tie, Totuus ja Elämä.

Julkaissut Pekka Sevanto

Olen 78 vuotias eläkeläinen ja naimisissa Pirjo vaimoni kanssa, joka on minua parisen vuotta nuorempi. Asumme kahdestaan kerrostalohuoneistossa noin sadan tuhannen asukkaan kaupungissa Suomessa. Olemme molemmat tunnustavia kristittyjä. Yksi harrastuksistani on radioamatööritoiminta OH2BFS kutsulla vuodesta 1965 lähtien. Tällä hetkellä minulla ei ole omia laitteita, mutta käyn satunnaisesti pitämässä radioamatööriyhteyksiä Kuopiossa kerhoasemalta tunnuksella OH7AA.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: