Pääkaupunkiseudulla syyskuussa 2018

Olipa mukava päästä käymään pääkaupunkiseudulla hieman yllättäen omalla autolla. Olin jo oikeastaan päättänyt matkustaa joko junalla tai bussilla. Puhelinkeskustelu esikoiseni, Päivin, kanssa muutti kulkuvälineeksi oman auton. Keskusteluun osallistui myös vaimoni Pirjo.

Ajomatka Kuopiosta Vantaan Hämeenkylään sujui hyvin. Varikkopysähdyksiä ts. pakottavia tarpeita oli kyllä omasta mielestäni turhan monta. Eivätpä ne haitanneet, koska mitään tarkkaan kellonaikaan sidottua tapaamista ei etukäteen ollut.

Ennen Vantaalle saapumista pysähdyin veljeni, Erkin ja hänen vaimonsa, Sirkan luona Sipoossa juomassa minttuteetä. Olipa mukava tavata heitä, koska emme kovin usein tapaa.

Sipoosta jatkoin matkaa Myyrmanniin tapaamaan hyvää ystävääni herr emeritus vicehäradshövding, Kristian Brotherusta. Menimme ”kahville” Cafe Nuvoon. Vesi toimitti kahvin virkaa. Oli meillä syötävääkin, eli emme pelkästään ”juopotelleet” keskustelun lomassa. Kristian ehdotti, että tulevaisuudessa tapaisimme jazzin kuuntelun merkeissä. No, se toteutuu, jos Luoja suo.

Seuraava pysähdyspaikkani olikin B & B Tontti (esikoiseni koti) Vantaalla, jonne majoituin.

Ensimmäinen yö sujui erinomaisesti ja aamutoimien jälkeen pääsin käymään hyvän ystäväni ja radioamatöörikaverini, Askon, luona Linnaisissa. Siellä kului aika rattoisasti teetä juoden ja keskustellen.

Julkaissut Pekka Sevanto

Olen 75 vuotias eläkeläinen ja naimisissa Pirjo vaimoni kanssa, joka on minua parisen vuotta nuorempi. Asumme kahdestaan kerrostalohuoneistossa noin sadan tuhannen asukkaan kaupungissa Suomessa. Olemme molemmat tunnustavia kristittyjä. Yksi harrastuksistani on radioamatööritoiminta OH2BFS kutsulla vuodesta 1965 lähtien. Tällä hetkellä minulla ei ole omia laitteita, mutta käyn satunnaisesti pitämässä radioamatööriyhteyksiä Kuopiossa kerhoasemalta tunnuksella OH7AA.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s