Jeesus on maailman valo

cropped-joulukuva.jpg
Tänä aikana, jolloin on paljon sairautta, murhetta ja kaikenlaisia ongelmia, tahtoo unohtua totuus:”Jeesus on maailman valo”. Sisimpäämme on voinut pesiytyä pimeys: masennus, pelko, epätoivo ja lohduttomuus. Me tarvitsemme sielumme pimeyteen ja kylmyyteen valoa ja lämpöä. Pyhä Henki haluaa kirkastaa Kristusta meissä ja meidän kauttamme. Hän voi lohduttaa, antaa toivoa, rauhaa ja iloa. Näitä kaikkia jokainen Kristuksen todistaja voi olla jakamassa tässä maailmassa, jossa niin moni kärsii.
kisojen-katselukuva
Ylläoleva kuva on rakkaan vaimoni, Pirjon, ottama. Mielestäni se on mestarillinen otos. Persoonastani näkyy tässä kuvassa se osa minusta, joka ei ole kovin paljoa muuttunut moneen kymmeneen vuoteen. Kuvassa näkyy myös televisio, jolla on monta nimeä ”aikarosvo”, ”nurkkajumala”, vain muutaman mainitakseni. On hyvä miettiä aika ajoin kuinka paljon käytän aikaani television katselemiseen, sosiaaliseen mediaan, lehden lukuun jne. Tarvitsenko kaikkea sitä mitä julkinen media tarjoaa? Onko ajankäyttöni vinoutunut? Muistanko pitää yhteyttä Taivaalliseen Isääni? Entä lähimmäisiini?
On helppo sanoa toiselle ihmiselle:”Älä tuhlaa aikaasi turhanpäiväisyyksiin.” Vaikeampi on tutkia ja muuttaa omaa ajankäyttöään. Yhtä helppoa on pikaisesti sanoa murehtivalle lähimmäiselle ”älä murehdi, kyllä Herra auttaa”. Vaikeampaa on antaa aikaa, kuunnella ja olla lähellä.
Iloitkaa iloitsevien kanssa, itkekää itkevien kanssa.  Olkaa keskenänne yksimielisiä. Älkää pitäkö itseänne muita parempina, vaan asettukaa vähäosaisten rinnalle.  Room. 12:15-16
Toivon Jeesus valon täyttävän jokaisen kärsivän ihmisen sydämen rauhalla, toivolla, rakkaudella ja luottamuksella siihen, että kaikesta huolimatta meillä on Isä, joka hallitsee kaiken. Hän luo tulevaisuutta, jossa meilläkin on paikkamme. Se tulevaisuus on parempi kuin nykyisyys. Se on jotain niin ihanaa, jota emme voi täysin käsittää.

Julkaissut Pekka Sevanto

Olen 76 vuotias eläkeläinen ja naimisissa Pirjo vaimoni kanssa, joka on minua parisen vuotta nuorempi. Asumme kahdestaan kerrostalohuoneistossa noin sadan tuhannen asukkaan kaupungissa Suomessa. Olemme molemmat tunnustavia kristittyjä. Yksi harrastuksistani on radioamatööritoiminta OH2BFS kutsulla vuodesta 1965 lähtien. Tällä hetkellä minulla ei ole omia laitteita, mutta käyn satunnaisesti pitämässä radioamatööriyhteyksiä Kuopiossa kerhoasemalta tunnuksella OH7AA.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: