Ruusuko lahja?

Elämä tuo yllätyksiä, eikä aina mukavia. Ruusujahan annetaan lahjana. Pitäisiköhän minun ottaa 23.9.16 saamani lääkärindiagnoosi ”vyöruusu” myös lahjana? Facebook pyysi lisäämään kuvia viestiini, jossa kerroin sairastumisestani. Kuvia lähetin jo Meedocin lääkärille. Enkä aio niitä laajemmin levittää. Siis, en jakanut kuvia ruusustani yleisesti. Enkä jaa teillekään. 😃 Ei se ”lahjaruusuni” mikään kaunis ole. Punainen kyllä ja ajoittain ”piikikäs”, eli kivulias.  

Nyt on tropit saatu ja hoito aloitettu. Aikaa kului yhteydenotosta lääkäriin, lääkkeiden saantiin hieman reilu puoli tuntia. Lääkärinpalkkio oli 9,90 € ja lääkkeet maksoivat vajaat 30 €. Olen tyytyväinen vaivani hoitoon tällä tavalla tässä tapauksessa. 

Soitin Varkauden tk:n ensiapuun ennen yhteydenottoa Meedociin ja selostin vaivani sairaanhoitajalle. Hän kehotti tulemaan huomenna (siis tänään 24.9.16) ensiapuun klo 9 – 16 välisenä aikana. Soiton jälkeen istuskelin tv:n ääressä ja tuli äkillisiä voimakkaita pistemäisiä kipuja, joten päätin ottaa yhteyttä netin kautta Meedociin. Vaimoni, Pirjo, otti muutaman valokuvan punoittavasta ja kivuliaasta kohdasta rintaani. Otin sen jälkeen yhteyden Meedociin. Melkoisen nopeasti lääkäri Essi Kainonen vastasi. Kerroin vaivani, lähetin kuvat ja melkoisen pian sain diagnoosin ”Sulla on vyöruusu”. Herralle kiitos, että Vanha Apteekki päivysti (lähin minulle) ja aikaa oli vielä vajaat puoli tuntia päivystysajan päättymiseen (klo 20). Siispä tämä vaari meni aika haipakkaa Varkauden Vanhaan Apteekkiin. Sain lääkkeet ja hoito on aloitettu. Herralle kiitos!

 

Kuvassa lahjapaketti, joka meidän piti viedä 25.9.2016 Vantaalle nuorimmalle lapsenlapselleni, Matildalle, joka täyttää tänään kolme vuotta.

Julkaissut Pekka Sevanto

Olen 76 vuotias eläkeläinen ja naimisissa Pirjo vaimoni kanssa, joka on minua parisen vuotta nuorempi. Asumme kahdestaan kerrostalohuoneistossa noin sadan tuhannen asukkaan kaupungissa Suomessa. Olemme molemmat tunnustavia kristittyjä. Yksi harrastuksistani on radioamatööritoiminta OH2BFS kutsulla vuodesta 1965 lähtien. Tällä hetkellä minulla ei ole omia laitteita, mutta käyn satunnaisesti pitämässä radioamatööriyhteyksiä Kuopiossa kerhoasemalta tunnuksella OH7AA.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: